Süleyman Fethi Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karakterli, güzel ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş, modern, yeniliklere ve gelişmeye açık, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Bölgemizde eğitim öğretimin kalitesinin artırılmasına katkıda bulunan; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen; yeteneklerine göre eğitimine yön veren, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, yaratıcı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Servis Bilgisi: Okulumuza öğrencilerimizin ulaşımı servislerle sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suleymanfethiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞI KAYABAŞI MAH. SAYGI SK. 24 DERSLİKLİ OKUL BİNASI BLOK NO 2 MERKEZ / NİĞDE

Yerleşim Yeri - Aşağı Kayabaşı Mah. Saygı Sk. Medaş Arkası No:2 Merkez/NİĞDE

Ulaşım Okulumuza ulaşım yürüyerek ve toplu taşıma ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Derbent Mezarlığı yanında olup, şehir merkezinde bulunmaktadır.